Deze wedstrijd is afgelopen. Bekijk de uitslag.

Generali Zwintriatlon

De 19de editie van Generali Zwintriathlon gaat door op woensdag 6 september 2017.

De inschrijvingen voor de Generali Zwintriathlon starten op maandag 27 maart om 19.30 uur.
De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten echter 27 maart niet afwachten. Zij kunnen vanaf 2 januari tot en met 10 maart genieten van een stress loze voorinschrijving.
Inwoners van Knokke-Heist of Sluis die in het verleden reeds hebben deelgenomen aan de Zwintriathlon zullen op 1 januari een infomail ontvangen met alle informatie om in te schrijven.
Indien u als inwoner van Knokke-Heist of Sluis nog niet hebt deelgenomen of indien u bovenstaande infomail niet zou hebben ontvangen, kan u hierom verzoeken door een mail te richten aan zwintriathlon@knokke-heist.be .

 

Oud-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of Sluis zullen zich vanaf 20 februari kunnen kandidaat stellen. Zij zullen op maandag 20 februari een mail ontvangen met alle info i.v.m. de inschrijvingsprocedure.
Personen niet-gedomicilieerd in Knokke-Heist of Sluis die voor de 1ste maal willen deelnemen of die geen infomail hebben ontvangen, kunnen hierom verzoeken door een mail te richten aan zwintriathlon@knokke-heist.be . 

In de inschrijvingsprocedure is een verplichte automatische betaling voorzien. Het is dus niet nodig om apart geld over te schrijven! 

Triagroet!

Het Zwintriathlon-team

1 - 45 - 10

Niveau
A

Categorie
Competitief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Fietsen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
Niet beschikbaar (lid triatlonbond)
Niet beschikbaar (geen lid)

Afbeeldingen

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar