Deze wedstrijd is afgelopen. Download de uitslag.

Winterduatlon Schaats-Loop Tilburg

Voor de 6e keer organiseren IJsclub Tilburg en de atletiekverenigingen Attila en Tilburg Road Runners een winterduatlon in Tilburg. Dit sportevenement in Tilburg combineert schaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan met lopen op de gemeentelijke atletiekbaan.
Iedereen kan meedoen, recreanten en wedstrijdatleten, jong en oud. Na diverse rondjes op de ijsbaan afgelegd te hebben worden de schaatsen in de wisselzone verwisseld voor loopschoenen. Vervolgens loop je naar de atletiekbaan waar het looponderdeel wordt afgewerkt. De finish is op de atletiekbaan. 

Voor elk onderdeel en leeftijdscategorie (vanaf 7 jaar) is deelname in teamverband mogelijk waarbij de ene deelnemer schaatst en de andere loopt. Ook dit jaar is de combinatie kind en ouder mogelijk, kinderen (7 t/m 10 jaar) nemen het schaatsonderdeel voor hun rekening en hun vader of moeder gaat daarna hardlopen.

Er wordt om 9.15 uur gestart met een wedstrijd voor kinderen vanaf 7 jaar waarna diverse onderdelen voor de jeugd volgen. Om 10.15 uur wordt er gestreden in een speciale duo wedstrijd voor deelnemers vanaf 16 jaar. Het evenement wordt afgesloten met een wedstrijd voor de senioren en masters.

Voor de tijdwaarneming wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten (T-racer) die al aanwezig zijn op beide banen. De deelnemers en toeschouwers kunnen de tijden en het aantal afgelegde ronden volgen op de scoreborden bij de ijsbaan en atletiekbaan.

0 - 10 - 5

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Lopen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
10 (lid triatlonbond)
10 (geen lid)

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar