Deze wedstrijd is afgelopen. Heb jij de uitslag van deze wedstrijd? Voeg ze dan toe aan onze website!

Triatlon Sint-Martens-Latem

Intro

Nieuw leven in de alom gekende Triatlon van Sint-Martens-Latem… Na jaren van afwezigheid komt deze schitterende wedstrijd terug op de kalender. Een echte klassieker met Olympisch karakter. Zondag 14 juli 2019 wordt een dag om met stip aan te duiden in je sportieve agenda. De gezellige sfeer en ambiance, de steeds aanwezige topatleten en de spannende strijd om de mooie prijzenpot… het komt allemaal terug!

In de mooie streek rond de Leie en het prachtige Latem zullen onze atleten kunnen genieten van een wedstrijd die af is. Een mooie aankomst, een leuk parcours, veel passages langs de supporters en vooral die gezellige drukte rond het dorpsplein en de wisselzone. Redenen genoeg om er bij te zijn op 14 juli in Sint-Martens-Latem.

Beleving

Het publiek kan genieten van deze mooie wedstrijd tijdens alle onderdelen. De vele passages door het centrum laten onze supporters toe om ronde na ronde, tot 8 x toe, te juichen voor hun atleet. De atleten zelf worden in de watten gelegd met een mooie aankomst, aantrekkelijke prijzen, leuke gadgets en een toporganisatie. Met passie voor de sport en oog voor detail verwelkomen wij u graag in de zomer van 2019!

1.50 - 40 - 10

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Zwemmen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
40 (lid triatlonbond)
Niet beschikbaar (geen lid)

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar