Deze wedstrijd is afgelopen. Bekijk de uitslag.

Golf ter Hille triatlon

We kunnen ondertussen alvast terugblikken op een zeer geslaagde tweede editie van onze wedstrijd. De weergoden waren ons wederom zeer gunstig gezind en dit in combinatie met het prachtige parcours, de vele vrijwilligers en de oooh zo sympathieke atleten, maakten er een  memorabele editie van.

 

De zwemmers konden onder een stralende blauwe hemel te water gaan in 3 waves met telkens 10 min tijdsverschil. Zo bleef het voor alle zwemmers niet enkel veilig, maar ook comfortabel zwemmen. Bij het aansluitende fietsgedeelte ondervonden de atleten dan toch heel wat wind, maar dit gaf enkel meer glans aan hun prestaties. Tijdens Het laatste looponderdeel werden de atleten opgenomen in het fenomenale decors van de Golf ter Hille en werden velen letterlijk vooruitgestuwd door de vele aanwezige supporters.

 

Dit was een dag vol beweging, een dag vol emotie.

Emoties van trots, fierheid, maar vooral dankbaarheid. In de eerste plaats dankbaarheid aan de zowat 400 deelnemers, maar ook absolute dankbaarheid aan de 137 vrijwilligers, van Wave health Club, de brandweer, het rode kruis, de politie, de gemeente Koksijde, vrienden en familie. En dan uiteraard onze oprechte dank aan alle sponsors die dit evenement mogelijk maakten!

1 - 41 - 10

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Fietsen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
50 (lid triatlonbond)
Niet beschikbaar (geen lid)
Prijzengeld
1160

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar