6 jaar geleden

Forum / Den Halven van Damme 11/07/2012

De eerste halve triatlon in West Vlaanderen is een feit! Wij gaan er prat op om u een wedstrijd voor te schotelen in en rond een schitterend decor van stad Damme. Te midden de polders, in puur natuur sporten blijft een adembenemende belevenis! We zwemmen in de Damse Vaart, zonder keerpunten... We fietsen doorheen prachtige polders: volle snelheid langs rechte waterwegen, technisch - slingerend - langs groene weiden, genietend doorheen het prachtige stadscentrum van Damme... Dan lopen we terug langs de Damse Vaart, met overzicht op alle atleten, in alle rust - voorbereidend op een prachtige finish op de markt van Damme... Tevens bieden we jullie een mooi avondprogramma vol sfeer en amusement!

Bekijk deze wedstrijd


 • 9 jaar geleden

  Ik denk dat de inschrijvingen volzet zijn voor deze wedstrijd. Best nog eens de organisatoren zelf contacteren via hun website.

 • 9 jaar geleden

  beste,kam en inschrijven en op de reservelijst plaatsnemen ?

 • 9 jaar geleden

  Dag Rudi,

  ik zag het volgende op hun website:


  Inschrijven kan vanaf zondag 15 januari 09.00 uur.

  Inschrijvingen bestaan uit twee delen:
  - overschrijven van wedstrijdgeld (klik hier)
  - registreren deelnemer (klik hier)
  Men is pas officieel ingeschreven wanneer beide delen zijn voltooid (wedstrijdgeld op rekening van organisatie staat) en uw naam op de deelnemerslijst staat.

 • 9 jaar geleden

  Beste,

  Dit is nog eens goed nieuws. Waar Knokke-Heist niet in slaagt, kan in Damme blijkbaar wel. Hoe laat beginnen de inschrijvingen?

  Succes,
  Grtz.
  Rudi