3 jaar geleden

Forum / CAAAP Triatlon Kortrijk non-drafting 17/06/2018

1/4 Triatlon non-drafting in het historische centrum van Kortrijk. Zwemmen in één van de mooiste wateren van Vlaanderen, een selectief fietsparcours (300 hm.) langs de groene gordel rond Kortrijk, wisselen op Schouwburgplein, een uniek loopparcours langs talrijke bezienswaardigheden, en aankomst op de Grote Markt als apotheose.  
Triatlon Kortrijk werd vorig jaar door de atleten als volgt omschreven :


Zalige wedstrijd met een perfecte organisatie!! Mooi & gevarieerd loopparcours, selectief fietsparcours, perfect uitgebouwde wissel- en aankomstzone, gezellige sfeer, … ware propaganda voor de dua- en triatlonsport!"

 

"Bedankt en proficiat, met de alweer vlekkeloos verlopen topeditie van de mooiste triatlon- & duatlonwedstrijd van België! "

 

"Nogmaals dikke merci dat ik mocht starten in jullie fantastische wedstrijd. Wat een parcours en wat een sfeer. Pluim voor de organisatie !!!"

 

"Ware propaganda voor de triatlon sport! Grote pluim aan alle medewerkers om zo'n evenement op poten te zetten."

 

"Wat een organisatie. Wat een sfeer !!! Wat een toplocatie. Hier zijn enkel superlatieven voor . Aan iedereen van de organisatie een welverdiende dikke proficiat !!!"

 

"Vorige week als reporter van het Nieuwsblad genoten van jullie schitterende organisatie in het hart van Kortrijk. Dat was een voltreffer!"Bekijk deze wedstrijd


 • Triatlonwedstrijden · 2 jaar geleden

  Dag Paul

  We krijgen de uitslagen door van de timers, dus kunnen zelf de tijden niet aanpassen.
  De uitslagen hebben we net opnieuw opgeladen, dit is de laatste versie.

  Mvg

 • Lammens Paul · 2 jaar geleden

  Voor de zwemtijden van wave 2 (gelicentieerde mannen) is 1 minuut teveel gerekend