Deze wedstrijd is afgelopen. Heb jij de uitslag van deze wedstrijd? Voeg ze dan toe aan onze website!

CAAAP Triatlon Kortrijk non-drafting

Dé ultieme City Triatlon ... 1/4 Triatlon non-drafting in het historische centrum van Kortrijk. Zwemexit aan de Broeltorens, wisselen op de verlaagde Leieboorden, een selectief fietsparcours (300 hm.) langs de groene gordel rond Kortrijk, een uniek loopparcours langs talrijke bezienswaardigheden, en aankomst op de Grote Markt als apotheose.  

Triatlon Kortrijk werd vorig jaar door de atleten als volgt omschreven :

Zalige wedstrijd met een perfecte organisatie!! Mooi & gevarieerd loopparcours, selectief fietsparcours, perfect uitgebouwde wissel- en aankomstzone, gezellige sfeer, … ware propaganda voor de dua- en triatlonsport!"

 

"Bedankt en proficiat, met de alweer vlekkeloos verlopen topeditie van de mooiste triatlon- & duatlonwedstrijd van België! "

 

"Nogmaals dikke merci dat ik mocht starten in jullie fantastische wedstrijd. Wat een parcours en wat een sfeer. Pluim voor de organisatie !!!"

 

"Ware propaganda voor de triatlon sport! Grote pluim aan alle medewerkers om zo'n evenement op poten te zetten."

 

"Wat een organisatie. Wat een sfeer !!! Wat een toplocatie. Hier zijn enkel superlatieven voor . Aan iedereen van de organisatie een welverdiende dikke proficiat !!!"

 

"Vorige week als reporter van het Nieuwsblad genoten van jullie schitterende organisatie in het hart van Kortrijk. Dat was een voltreffer!"

1 - 45 - 10

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Fietsen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
40 (lid triatlonbond)
60 (geen lid)
Prijzengeld
3000

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar