Deze wedstrijd is afgelopen. Heb jij de uitslag van deze wedstrijd? Voeg ze dan toe aan onze website!

CAAAP Duatlon Kortrijk non-drafting

De grootste duatlon van België !! 1/4 Duatlon non-drafting in het histortische centrum van Kortrijk. Een selectief fietsparcours (300 hm.) door de groene gordel rond Kortrijk, wisselen op de verlaagde Leieboorden aan de Broeltorens, een uniek loopparcours langs talrijke bezienswaardigheden en aankomst op de Grote Markt als apotheose.  

Duatlon Kortrijk werd vorig jaar door de atleten als volgt omschreven :

Zalige wedstrijd met een perfecte organisatie!! Mooi & gevarieerd loopparcours, selectief fietsparcours, perfect uitgebouwde wissel- en aankomstzone, gezellige sfeer, … ware propaganda voor de duatlonsport!"  

"Bedankt en proficiat, met de alweer vlekkeloos verlopen topeditie van de mooiste triatlon- & duatlonwedstrijd van België! "

"Nogmaals dikke merci dat ik mocht starten in jullie fantastische wedstrijd. Wat een parcours en wat een sfeer. Pluim voor de organisatie !!!" 

"Wat een organisatie. Wat een sfeer !!! Wat een toplocatie. Hier zijn enkel superlatieven voor . Aan iedereen van de organisatie een welverdiende dikke proficiat !!!"

 "Vorige week als reporter van het Nieuwsblad genoten van jullie schitterende organisatie in het hart van Kortrijk. Dat was een voltreffer!"

6 - 45 - 3

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Fietsen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
gesloten
Kostprijs
15 (lid triatlonbond)
22,5 (geen lid)
Prijzengeld
1500

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar