+1
1

Blog / Stratenloop Ruddervoorde + Triathlon door Brugge Trio

Vrijdag was het nog eens tijd om te zien of mijn snelle benen al terug waren tijdens de stratenloop in Ruddervoorde. 12km op een vrij vlak maar heel winderig parcours.

Direct bij de start de pees erop gelegd maar veel te snel vertrokken. Meelopen met de eerste groep was mss niet zo een fantastisch goed idee maar bon start is start en dan moet er gas gegeven worden :/ Mijn veel te voortvarend tempo na 2km dan maar een beetje laten zakken en op zoek/wachten naar/op een groepje waar ik kon bij aanpikken... maw de ganse race alleen gelopen. De laatste anderhalve ronde de eerste dame nog op sleeptouw genomen maar voor de rest weinig volk gezien. Binnengekomen op een meer den tevreden 45min40sec.


Zaterdag Triatlon door Brugge in trio. Daar mocht ik mijn zwemcapaciteiten eens tonen als gelegenheidsinvaller. De druk lag niet al te hoog, zeker niet als je team Just4Fun heet dan weet je het wel een beetje. Toch met 15min40 de km kunnen afleggen dus hier ook meer dan tevreden zeker omdat ik de week ervoor niet speciaal gerust/getraind had hiervoor. Op naar het Nationaal kampioenschap Defensie te kleine brogel en een nieuwe stratenloop te Moerbrugge (9km)  • Nog geen reacties beschikbaar