+1
38

Blog / Kwetsuur

misschien toch maar een blog beginnen om de frustraties kwijt te kunnen .
Al meer dan een jaar sukkel ik met een blessure . een Stomme stressfactuur die op 12 weken zeker opgelost moet raken is een kruisweg aan het worden .
OP 24/08/2106 werd er dus een breukje vastgesteld en mat wat rusten ging dat in orde Komen . Helaas na 3 maand nog steeds pijn  hun maar specialist en hun antwoord was aanpassing steunzolen voor ondersteuning . na 2 maand geen oplossing wel toestemming gekregen om te sporten .NA aanpassing 2 maand erna geen verbetering terug aan passing en sprint triatlon gedaan maar geen verbetering . Terug specialist en geen oplossing vinden . Maar de podoloog . nieuwe steun zolen . na paar maanden geen verbetering . Ondertussen fietsmeting gedaan , andere schoenen . Alle ik wou niet opgeven maar nieuwe podoloog en raad eens nieuwe steunzolen ! paar 3 of 4 al maar geen verbetering .  Nu paar weken geleden MRI scan gedaan en overal overbelasting in enkel. Rust thuis en maar kine .
Vergeet niet dat ik van in mei maar de kine was aan gaan .

Nu gisteren maar podoloog en opeens kwam de waarheid aan het licht . Ik zet mijn voet bij het wandelen op de buiten kant van voet.
Blijkbaar is mijn rechterknie maar buiten gedraaid en weinig flexibiliteit in de voet.
Dus heup moet maar binnen draaien en ik moet terug leren stappen.

Of ik ooit nog tria kan doen weet ik niet maar je ziet hoe iets stom heel je jaar kan verpesten .
  • Nog geen reacties beschikbaar