38e Vink + Veenman Triathlon Nieuwkoop

Er zal worden gezwommen in de Nieuwkoopse plassen. De start zal plaatsvinden bij Strand Zomer aan het Meijepad in Nieuwkoop. Er wordt 1900 meter gezwommen in twee rondes van 850 meter met een landopgang.
Er wordt gefietst in de groene omgeving van Nieuwkoop. De 1e transitie zone is bij Strand Zomer. De totale afstand van het fietsen bedraagt 90 kilometer. Er worden twee ronden van elk 45 kilometer gereden. Er mag in Nieuwkoop niet worden gestayerd. Voor het begrip stayeren wordt je verwezen naar het wedstrijdreglement van de NTB. De finish van het fietsen is op het evenemententerrein aan de Churchilllaan in Nieuwkoop. Eventuele verzorging tijdens het fietsen is alleen toegestaan op het aangegeven coachpunt.  
Er wordt gelopen in de directe omgeving van Nieuwkoop. Het loopparcours start op het evenemententerrein aan de Churchilllaan. De totale afstand bedraagt 21,1 km (4 ronden van iets meer dan 5 km). De doorkomst van de lopers is het best te volgen op en in de omgeving van het evenemententerrein. Op het loopparcours zullen 3 verversingsposten aanwezig zijn met water, sportdrank, sponzen en fruit. Het aanreiken van eigen sportdrank is alleen toegestaan bij de eerste verversingspost, ca. 50 meter na de start/doorkomst.
De finish zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Churchilllaan.

1.90 - 90 - 21.10

Niveau
Niet van toepassing

Categorie
Recreatief

Stayeren

Zwaarste onderdeel
Zwemmen

Inschrijvingsinformatie

Inschrijvingsdatum
Niet beschikbaar
Kostprijs
75 (lid triatlonbond)
106 (geen lid)
Prijzengeld
1250

Reacties

  • Nog geen reacties beschikbaar